OSO DECOR

Între rezervaţia naturală 12 Apostoli şi Vârful Ouşorul, lângă izvoarele de apă minerală din Poiana Negri, își așează amprenta, mândră și impetuoasă, Pensiunea La Bella Vista Wellness&Spa, așteptând turiștii să îi treacă pragul.

Și ce mare ne-a fost încântarea, când am ajuns acolo și am preluat acest proiect, alături de designerul de interior Paul Pop, care a gândit planul de amenajare al acestei locații. Pensiunea se remarcă printr-o arhitectură modernă combinată cu specificul Bazinului Dornei, iar suprafaţa construită se echilibrează cu o piscină interioară, un spaţiu verde generos şi un peisaj de vis. 

Amenajare pensiune

Camerele și apartamentele sunt luminoase, elegante și confortabile, pregătite pentru a răspunde cerinţelor înalte ale turismului european. Perdelele și draperiile furnizate de OSO Decor completează confortul vizual al camerei și oferă oaspeților acel sentiment al dormitorului de acasă. 

În zonele comune, holuri și restaurantul pensiunii, care au vedere spre exterior, am ales să utilizăm perdele legate, pentru a lăsa turiștilor ocazia de a contempla asupra naturii care îi înconjoară. 

Alte materiale furnizate în acest proiect: tapițeria pentru paturi, tapetul de contract de la BN Walls, mască, brâuri și profile din duropolimer.

Montajul tapetului, profilelor, al perdelelor și al draperiilor a fost realizat de OSO Decor, împreună cu partenerul în montaj B2B Design. Perdelele și draperiile din acest proiect au fost cusute în atelierul de croitorie propriu al OSO Decor.

Mulțumim Paul Pop Studio și Pensiunea La Bella Vista pentru această colaborare, ne-am simțit minunat în această locație, o recomandăm cu drag și vom reveni și cu alte ocazii pentru recreere, odihnă și relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.