OSO DECOR

Hotel River – Ludus

Hotel River, Ludus

Industria ospitalității este una dintre cele mai exigente, iar din perspectiva unui designer de interior, pare că fiecare detaliu contează. Proiectat la perfecțiune, oferind un decor rafinat, cu mobilier exclusiv, confortabil și o arhitectură modernă, Hotelul River**** din Luduș este unul dintre acele proiecte despre care merită să vorbești.
Ioana Butariu este curajoasa și ambițioasa designer de interior din spatele acestui proiect. Vă prezentăm așadar câteva idei din procesul de amenajare.
 
 

Recepția este punctul principal, de impact, al hotelului, primul contact pe care îl are clientul cu hotelul, și conține materiale mai puternice, cum e marmura Rainforest Green, furnirul de stejar, Onyx-ul Honey. Aspectul spațiului oferă căldură datorită zonei cu nuanțe mai deschise, care să fie în contrast cu aceste materiale puternice, ca de exemplu: perdele și draperii de culori deschise, pereți in culori neutre, și, un element cheie, fototapetul.
Cafeneaua este spațiul cel mai jucăuș, prin culori si texturi. Elementul preferat este peretele pe care am aplicat tapet și profile plate, rezultând un joc de culori și materiale.
Restaurantul este o zona mai neutră, care să se poată folosi și pentru servire a la carte, dar și pentru evenimente mai restranse. Au fost preluate elemente din zona de recepție, precum Rainforest Green si marmura din pardoseală.
Al doilea restaurant a fost conceput cu un aer mai intim, o zona care să se folosească doar pentru evenimente restrânse, 100-140 persoane. Apare și aici marmura verde din receptie, combinată cu mocheta, culori neutre, pereti texturați.
Holurile sunt o joacă, cu texturi care să definească aceste zone, să ofere caldură, s-a folosit mult tapet iar pentru pardoseală a fost aleasa mocheta.
Camerele contin placări pe perete, tapet și diferite tipuri de textile și texturi.

OSO Decor a furnizat pentru acest proiect tapet decorativ Eijffinger pentru zona de hol de la parter, recepție, casa scării și restaurant. În camere s-a folosit tapet Sirpi, pentru holurile hotelului tapet de contract BN Walls și tapet Jannelli &Volpi pentru cafenea. Pentru un efect mai accentuat, în zona de recepție s-au aplicat profile Gaudi, precum și fototapet Wall&Deco.

Întreg hotelul a fost finisat folosind profile, cornișe și ancadramente din duropolimer, prin OSO Decor.