Metode de plată

Comenzile pe site-ul osodecor.com, pot fi platite in urmatoarele feluri:

  • Numerar la livrare: plata comenzii in acest caz se va face ramburs la livrarea produselor comandate si se va plati curierului.
  • Transfer bancar direct: plata comenzii in acest caz se va face prin OP, in contul RO50BTRLRONCRT0501619901, deschis la Banca Transilvania, beneficiar DECORYAN DESIGN S.R.L., cu ID-ul comenzii ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard): In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

In cazul cererilor de oferta initiate pe site este necesar achitarea unui avans de 50% iar plata acestuia se va face prin Transfer bancar direct. Restul de plata se va putea plati fie prin Numerar la livrare, fie prin Transfer bancar direct in contul Vanzatorului.