OSO DECOR

Livrare & Retur

LIVRARE

Livrarea produselor inregstrate si site-ul osodecor.com se realizează pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul partenerilor nostri Fan Curier.

Produsele aflate pe stoc si finalizate printr-o comanda pe site, se vor livra intr-un interval cuprins intre 24 ore și 7 zile lucratoare, de la data finalizarii procedurilor de comanda si plata a comenzii si confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Produsele care intra sub incidenta unei comenzi speciale vor avea termenul de livrare comunicat in momentul achitarii avansului catre Vanzator.

In cazul unor eventuale intarzieri in livrare, care nu vor depinde de Vanzator, Clientul va fi anunat telefonic sau prin email.

 

Taxa de livrare pentru localitatile care fac parte din rețeaua curierului este de 25 lei pentru comenzi de pana la 1000 de lei. Peste acest prag, transportul va fi GRATUIT. In cazul localitatilor aflate in afara ariei de livrare a curierului, se va calcula o taxa suplimenatara / kilometri suplimentari care va fi comunicata Clientului telefonic la confirmarea comenzii.

Profilele decorative si pardoselile intra in categoria coletelor voluminoase, asadar costul transportului va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte, in momentul ofertarii.

Atunci cand un colet este livrat lovit sau deteriorat, il puteti refuza. In acest caz, pentru a continua demersurile cu firma de curierat, Clientul va realiza fotografii pe care le va comunica Vanzatorului.

 

RETUR

Produsele achiziționate de pe osodecor.com se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care le-ai recepționat, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul primirii lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Pentru a putea returna unul sau mai multe produse te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

Pasul 1: Trimite un email cu solicitare de retur pe adresa de email contact@osodecor.com.

Pasul 2: Pregătește coletul. După confirmarea cererii de retur vei primi un email de confirmare din partea noastră. Coletul pe care ni-l returnezi trebuie sa conțină obligatoriu produsul, ambalajul original al produsului, certificatul de garanție (dacă există sau se aplică), o copie a facturii și formularul de retur completat și semnat.
Costurile de returnare cad în sarcina ta, conform legii, și va fi trimis la adresa primită în emailul de confirmare.

Pasul 3: Restituirea banilor
Dacă toate condițiile de mai sus sunt întrunite, îți vom restitui valoarea integrală a produselor returnate în termen de maxim 14 zile de la data la care primim coletul, în contul specificat de tine în formulatul de retur. În cazul plății cu cardul, suma datorată se va restitui pe cardul de pe care s-a efectuat plata.

 

Dispoziții legale de care trebuie să ții cont înainte de a formula o cerere de retur

În conformitate cu dispozițiile art. 9 din OUG 34/2014 cumpărătorul, nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale, are dreptul de a denunța unilateral contractul în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii produsului. În cazul denunțării, produsul trebuie să fie însoțit de toate accesoriile, manualele de utilizare și eventualele softuri incluse, precum și certificatul de garanție (original), iar cutia acestuia să nu fie deteriorată. Cheltuielile de restituire, se suportă, conform legii, de către cumpărător.

În conformitate cu prevederile art. 13 din aceeasi ordonanță, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării contractului, adică data primirii în depozit al produsului, în contul specificat de client.

Important!!!

Produsele deteriorate sau care prezintă defecțiuni din culpa Clientului, precum si cele care au fost desfăcute ori ale căror piese au fost înlocuite și nici produsele nefuncționale care fac obiectul reparațiilor sau înlocuirii lor în baza certificatului de garanție, nu fac obiectul returului.

 

Conform art.16 din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare următoarele produse:

  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.