Despre noi

Cine suntem noi

Suntem partenerul tău de încredere în amenajările interioare, oferindu-ți nu doar produse de înaltă calitate, ci și servicii profesionale și consultanță specializată. Îți punem la dispoziție o gamă diversificată de produse, inclusiv tapet, fototapet, tapet din fibră de sticlă, perdele și draperii, folii antiefracție și de protecție solară, mochetă și pardoseli, toate alese cu grijă pentru a se potrivi nevoilor tale.

Echipa noastră de experți se asigură că fiecare produs achiziționat de la noi este instalat corect și cu profesionalism, astfel încât tu să te poți bucura de rezultatele dorite fără griji suplimentare.

Cu o experiență de peste 13 ani în industria amenajărilor interioare și designului, suntem pregătiți să te consiliem și să te sprijinim în fiecare etapă a proiectului tău. Indiferent de natura proiectului tău, suntem aici să îți oferim expertiza și resursele necesare pentru a obține rezultate de succes.

Venim să te ajutăm pentru a face o alegere perfectă

Ne dedicăm fiecărui proiect cu pasiune, răbdare și atenție la detalii, astfel ca tu să nu mai ai nicio grijă.

Ce ar mai fi de adăugat la avantajele colaborării cu noi ?
Pe lângă cele menționate mai sus, vrem să îți comunicăm și faptul că cel mai important pentru noi este să ținem cont de timpul tău.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că noi venim la tine! Spune-ne unde și când, iar noi venim cu mostre, sfaturi și răspunsuri la toate întrebările tale.

Produse și servicii premium de design interior

Atunci când vine vorba de produse, ne mândrim să oferim articole de la cei mai prestigioși producători din Europa, ceea ce asigură standardul înalt de calitate al portofoliului nostru.

În plus, oferim și servicii complete de design interior, croitorie și montaj pentru toate materialele textile achiziționate de la noi. De asemenea, colaborăm cu profesioniști calificați pentru montarea tapetului, mochetei sau foliilor de protecție solară, garantând rezultate conforme cu așteptările tale. OSO Décor te invită să ne contactezi pentru a discuta mai multe despre opțiunile disponibile.