OSO DECOR

Despre noi

Despre noi

Salut și bun venit alături de OSO Decor!
Suntem aici la fiecare pas al amenajării și îți oferim cele mai bune soluții și sfaturi pentru proiectele tale și nu în ultimul rând îți punem la dispoziție o gamă largă de produse potrivite amenajărilor interioare.
Dacă ai în plan să folosești în proiectele tale produse inedite, cum ar fi : tapet, fototapet, tapet din fibră de sticlă, perdele și draperii, folii antiefracție și de protectie solară, mochetă sau pardoseli, atunci ai ajuns în locul potrivit.

Pe lângă partea de consiliere și vânzare, te putem asigura că toate produsele achiziționate de la noi, vor fi puse în operă doar de profesioniști, astfel ca tu să scapi de orice grijă din acest punct de vedere.
Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul produselor pentru amenajări interioare și a designului interior, vrem să știi că te vom consilia pas cu pas oricând ai nevoie și îți vom oferi toate informațiile necesare care vor contribui la realizarea unui proiect de succes.


Ne dedicăm fiecărui proiect cu pasiune, răbdare și atenție la detalii, astfel ca tu să nu mai ai nicio grijă.

Ce ar mai fi de adăugat la avantajele colaborării cu noi ?
Pe lângă cele menționate mai sus, vrem să îți comunicăm și faptul că cel mai important pentru noi este să ținem cont de timpul tău.


Ce înseamnă asta? Înseamnă că noi venim la tine! Spune-ne unde și când, iar noi venim cu mostre, sfaturi și răspunsuri la toate întrebările tale.

Și ca să nu uităm de produse, îți spunem că cele pe care noi le comercializăm, sunt de la cei mai renumiți producători din Europa, factor care garantează calitatea produselor noastre.

Un alt avantaj este faptul că pe lângă calitatea incontestabilă a produsele pe care le comercializăm, îți punem la dispoziție și servicii de design interior, croitorie și montaj pentru toate materialele textile achiziționate de la noi, îți recomandăm profesioniști care vor monta tapetul, mocheta sau foliile de protecție solară cumpărate de la noi, astfel încât să obținem rezultatul dorit. Așadar, cu toate aceste servicii și avantaje, OSO Décor te invită să ne contactezi pentru o discuție.