OSO DECOR

Bine ai venit în universul OSO Decor.

Povestea noastră este despre tine, despre noi, despre locuințele și proiectele voastre de suflet. Încă de la început, brandul OSO Decor a avut la bază ideea de interconectare și consultanță până la ultimul detaliu în designul interior.

Ne-am propus astfel, ca fiecare proiect să fie tratat cu toată implicarea noastră, tocmai pentru a putea cuprinde multitudinea de cerințe în rezultatul final așteptat.

Portofoliul extins de produse, precum și serviciile de montaj oferite, fac echipă bună pentru orice proiect clasic, modern, de lux sau extravagant.

Tapet decorativ

Fiecare perete este o invitație de a crea ceva frumos. Tapetul decorativ este cu siguranță rețeta perfectă dintre frumusețe și funcționalitate, de care se poate bucura orice încăpere. Am ales în portofoliul nostru produse diverse de la producători cum ar fi: Zambaiti Parati, Eijffinger, Janneli&Volpi, Rasch, Rasch Textil, BN Walls, Sirpi.

Fototapet

Poveștile care dau viață pereților tăi se regăsesc cu siguranță în modelele de fototapet (Rebel Walls sau BN Walls) disponibile pe site-ul osodecor.com.

Tapet fibră de sticlă

Soluția pentru pereții nefinisați și zonele care necesită protecție antimicrobiană, antifungică, antibacteriană este aplicarea tapetului din fibră de sticlă.

Potrivit pentru construcții noi și vechi, îndeplinește totodată și standardele europene cu privire la securitatea împotriva incendiilor.

Datorită proprietăților pe care le are, tapetul din fibră de sticlă de la Vitrulan, poate fi folosit în spitale, clinici, hoteluri, instituții publice, zone cu trafic intens, școli, grădinițe, creșe , hale, restaurante, bucătării, băi, clădiri de birouri.

Profile decorative

Fiecare amenajare este completă, de îndată ce profilele și panourile decorative aplicate scot în evidență elementele cheie ale încăperilor. Panourile 3D de la ORAC Decor creează efecte uimitoare pe pereți și tavane.

Pardoseli

Destinată traficului mediu și intens, pardosela LVT și SPC (HD mineral core) de la Arbiton este opțiunea potrivită pe termen lung, prin caracteristici de rezistență și modele diverse cu aspect de lemn sau piatră.

Perdele, draperii

Căldura și atmosfera locuinței se creează odată cu montajul perdelelor și al draperiilor, în spațiul nou amenajat sau atunci când ai nevoie de o schimbare.

Perdelele blackout au rolul de a izola camera și de a păstra aerul cald sau rece care vine din exterior. Iar draperiile automatizate vor fi distracția tuturor membrilor de familie.

Servicii

Începând de la măsurători și până la aplicarea corectă și montajul corespunzător, chiar și cel mai mic detaliu va face diferența. Serviciile care vin în completarea produselor oferite sunt: consultanță în design interior, croitorie și montaj perdele/draperii, montaj tapet și fototapet, montaj mochetă și folii protecție solară și antiefracție.

Ceea ce ne dorim, este ca atât produsele oferite, cât și serviciile și montajul pe care le realizăm, să constituie cheia relației de succes pe care o clădim împreună.

Designul este despre tine, este oglinda ta manifestată în exterior și nimic nu redă mai bine personalitatea fiecăruia decât locul unde alege să își petreacă timpul. Fie că e la tine acasă, în pensiunea/hotelul pe care îl conduci sau la biroul tău, ești gazda care primește invitații în lumea ei.  

Contactează-ne pentru proiectul tău de amenajare și împreună vom da viață fiecărei încăperi.